Stichting

Peuterspeelzaal

Teddy

Veiligheid en gezondheid.


In het document veiligheidsmaatregelen van Stichting Peuterspeelzaal Teddy staat beschreven hoe wij de veiligheid van uw kind garanderen. Dit doen we door middel van afspraken met de leidsters en kinderen en ook door een onderhoudsplan uit te voeren.
In het onderhoudsplan staat wanneer veiligheidscontroles worden uitgevoerd. Er is altijd een BHV-er in het gebouw. We maken gebruik van een vluchtplan en een ontruimingsplan dat minstens ťťn keer per jaar wordt geoefend met de kinderen.

Wij garanderen de veiligheid en gezondheid ook door de persoonlijke hygiŽne van Stichting Peuterspeelzaal Teddy. In het document "De persoonlijke hygiŽne van Stichting Peuterspeelzaal Teddy" staat beschreven hoe wij omgaan met hygiŽne zoals met handen wassen, verschonen, schoonmaken (beschreven in het schoonmaakschema), desinfecteren enz. Hier staat ook in beschreven hoe wij omgaan met de gezondheidsrisico's als gevolg van het binnen- en buitenmilieu.
De veiligheidsmaatregelen en persoonlijke hygiŽne van Stichting Peuterspeelzaal Teddy, het onderhoudsplan en het schoonmaakschema liggen ter inzage op de peuterspeelzaal. De oudercommissie kan aanbevelingen doen ter verbetering. U kunt aan een van de leidsters vragen om inzage.


Het inspectie rapport van de GGD kun u vinden op deze website onder documenten.

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur

Er is voldoende parkeergelegenheid en ruimte om een fiets neer te zetten.

Er is een bushalte vlakbij.

Veiligheid

Wijkcentrum De Meent

Orion 3

1188 AM Amstelveen

Tel: S. de Gijsel: 06-413 83 733

E-mail: sdegijsel@gmail.com