ADRESGEGEVENS
Wijkcentrum De Meent
Orion 3          1188AM Amstelveen
--------------------------------------
Telefoon:  020-643 80 15
E-mail:       sdegijsel@zonnet.nl

Buiten openingstijden:
Sandra de Gijsel: 06-413 83 733

Openingstijden:
maandag tot en met vrijdag
van 08.30 tot 12.00 uur.

Opzet

Beleidsplan

Veiligheid en gezondheid.

In het document veiligheidsmaatregelen van Stichting Peuterspeelzaal Teddy staat beschreven hoe wij de veiligheid van uw kind garanderen. Dit doen we door middel van afspraken met de leidsters en kinderen en ook door een onderhoudsplan uit te voeren.
In het onderhoudsplan staat wanneer veiligheidscontroles worden uitgevoerd. Er is altijd een BHV-er in het gebouw. We maken gebruik van een vluchtplan en een ontruimingsplan dat minstens ťťn keer per jaar wordt geoefend met de kinderen.

Wij garanderen de veiligheid en gezondheid ook door de persoonlijke hygiŽne van Stichting Peuterspeelzaal Teddy. In het document "De persoonlijke hygiŽne van Stichting Peuterspeelzaal Teddy" staat beschreven hoe wij omgaan met hygiŽne zoals met handen wassen, verschonen, schoonmaken (beschreven in het schoonmaakschema), desinfecteren enz. Hier staat ook in beschreven hoe wij omgaan met de gezondheidsrisico's als gevolg van het binnen- en buitenmilieu.
De veiligheidsmaatregelen en persoonlijke hygiŽne van Stichting Peuterspeelzaal Teddy, het onderhoudsplan en het schoonmaakschema liggen ter inzage op de peuterspeelzaal. De oudercommissie kan aanbevelingen doen ter verbetering. U kunt aan een van de leidsters vragen om inzage.


Het inspectie rapport van de GGD kun u vinden op deze website onder documenten.

Prijzen

Commissies

Veiligheid

Wennen

Er is voldoende parkeer -gelegenheid en ruimte om een fiets neer te zetten. Tram 51 stopt op ongeveer 30 meter afstand en er is een bushalte vlakbij.

Vakanties

Documenten

Toeslagen of subsidie